fotbollsmål

Hela familjen har kul med ett fotbollsmål till trädgården

Ingen sport i världen kan konkurrera med fotboll när det kommer till antal utövare och ren popularitet. Att det förhåller sig på det sättet har antagligen att göra med hur enkel sporten är att utöva. Egentligen behöver du bara en fotboll men om du har tillgång till en grönyta så är ett eller två fotbollsmål till trädgården en fantastisk investering. När jag nämner fotbollsmål till trädgården menar jag fotbollsmål som är tillverkade för hemmabruk och med de rätta dimensionerna. Det finns ett företag som levererar denna typ av fotbollsmål till trädgården och det företaget heter Homegoal och är baserade i Danmark. Med ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal kan hela familjen vara med och spela fotboll. Vuxna och barn, grannar och bekanta, det finns inga begräsningar när det kommer till fotboll.

Utbudet av fotbollsmål till trädgården har tidigare varit av minst sagt skiftande kvalité och fotbollsmålens livslängd har inte varit den bästa. Ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal är en helt annan femma. Homegoal tillverkar sina fotbollsmål för hand och det finns inget företag på den nordiska marknaden som kommer i närheten när det kommer till byggkvalité. Varje mål snickras ihop i Danmark och kan levereras till din trädgård på 1-2 dagar. EM i fotboll kommer allt närmare och tidpunkten för att utrusta ditt hushåll med ett fotbollsmål till trädgården har aldrig varit bättre.

Homegoal har ett fotbollsmål för alla

Homegoals fotbollsmål till trädgården finns i tre olika storlekar: micro, mini och junior. Micro är den perfekta storleken för de allra yngsta barnen och passar perfekt för små ytor medan mini lämpar sig för något äldre barn och en mindre villaträdgård. Mini är 105×155 centimeter och micro är 85×125 centimeter. Om man köper ett fotbollsmål till trädgården i juniorstorlek så kan både barn och vuxna spela men man ska helst ha en lite större trädgård. Junior-målen är 125×185 centimeter. Perfekt för sommarens grillfester eller för träning. Om barnen i familjen spelar fotboll är Homegoals fotbollsmål till trädgården det ultimata träningsredskapet. Dina barn är inte längre begränsade till träningstider eller uppbokade fotbollsplaner utan kan träna när som helst i er egen trädgård. Fotboll kan inte bli mer spontant.

Förutom ovan nämnda storlekar finns Homegoals fotbollsmål till trädgården i två olika utföranden. Dessa heter Classic och Pro och givetvis finns båda modellerna att tillgå i alla tre storlekar. Classic är modellen för dem som kanske inte bryr sig om olika färgval utan bara vill ha ett fotbollsmål till trädgården som håller i alla väder och där inget avkall på kvalitén har gjorts. Classic tillverkas av tryckimpregnerat tallvirke och står emot det nordiska klimatet med bravur. Homegoals andra modell kallas Pro. Väljer man modellen Pro får man verkligen det finaste som marknaden har att erbjuda när det kommer till fotbollsmål till trädgården. Modellen Pro får tre extra strykningar med träskydd under tillverkningsprocessen och finns dessutom att tillgå i tre olika kulörer. Kunden kan välja mellan färgerna svart, vitt eller natur till sitt fotbollsmål till trädgården. Självklart är alla skruvar och beslag rostfria. Homegoal lämnar alltid tre års garanti på alla sina fotbollsmål till trädgården.

Otaliga fördelar med att spela fotboll

Homegoal erbjuder också alla de nödvändiga tillbehören till sina fotbollsmål till trädgården. Självklart kan du införskaffa en fotboll av hög kvalité. Men Homegoal har också de där extra tillbehören som sätter pricken över i. Här finns koner så barnen kan öva på sin teknik och hörnflaggor för att få den där riktiga känslan av fotbollsplan. Om bollen börjar kännas mjuk finns här också en fotbollspump att köpa. Tillbehören finns också i ett praktiskt set där du kan köpa alla tillbehören till ett reducerat pris.

Att räkna upp alla fördelarna med ett fotbollsmål till trädgården skulle ta lång tid. Den absolut största fördelen är självklar att hela familjen rör sig mer. Nu för tiden rör sig både barn och vuxna allt mindre. Vuxna har i många fall stillasittande kontorsjobb och för barnen lockar tv-spel och mobiltelefoner. Ett par fotbollsmål till trädgården kan vara den gnista som för samman familjen och som äntligen får alla att börja röra på sig. Fotbollsmål till trädgården kommer inte bara familjen till nytta. Släkt och vänner som kommer på besök kan också passa på att kicka lite boll. Våren och sommarens grillfester kan bli mer än att bara sitta stilla vid bordet. Hela sällskapet kan bränna kalorierna efter grillandet är färdigt när det står ett par fotbollsmål till trädgården och väntar.

Homegoal – med rötterna i Danmark

Om du inte bor i villa eller radhus kan ett fotbollsmål till trädgården vara perfekt för till exempel en bostadsförening som vill höja standarden för de boende. Eller varför inte en skola eller ett dagis. Möjligheterna är oändliga på grund av de olika storlekarna målen tillverkas i. Självklart tillverkas målen med miljön i åtanke och materialen är miljövänliga. Homegoal startades i Danmark av Simon Paulsen år 2012. Simon startade företaget då han själv letade efter ett fotbollsmål till trädgården och upptäckte att utbudet var skralt och kvalitén låg. Han tog då saken i egna händer och på den vägen är det. Idag har Homegoal Danmarks största utbud av fotbollsmål tillverkade i trä.

Tiden att skaffa ett fotbollsmål till trädgården är nu. Oavsett vilka krav du har på utförande, dimensioner eller kvalité så kommer du inte bli besviken om du handlar från Homegoal. Om du inte köper ett fotbollsmål till dig själv, varför inte ge bort ett i present.