Skönhet

AK Nygart – två ledande skönhetskliniker blir nu en

Två av nordens största och mest välrenommerade skönhetskliniker har gått samman. Det handlar om danska Nygart och svenska Akademikliniken som nu inleder en ny era inom plastikkirurgi och kroppsvård. Tillsammans blir de två företagen kända som AK Nygart med kliniker spridda över hela Sverige, Danmark och Norge.

Akademikliniken grundades 1991 av kirurgerna Per Hedén och Jan Jernbeck. Under sina mer än 25 år i branschen har de båda grundarna blivit välkända för sin gärning och även deltagit i teve som experter. Nygart är också ett företag med anor. Det grundades 1997 av Jesper Nygart och har ett gott rykte i Danmark. Företagets kaxiga reklam har också väckt uppmärksamhet.

När dessa två företag nu blir ett och bildar AK Nygart samlas flera av  de bägge ländernas främsta plastikkirurger under samma tak. För patienten blir fördelarna många. Fler kliniker, ett större utbud av ingrepp, helt enkelt det bäst från två väletablerade företag med många år i branschen.

AK Nygart erbjuder ett stort antal ingrepp men bröstförstoringar har alltid varit något av en specialitet. Anledningarna patienterna har att göra en bröstförstoring eller ett bröstlyft är många. Kanske har du ammat flera barn och känner att brösten tagit stryk. Du kanske har gått ner kraftigt i vikt. Eller så vill du helt enkelt ha större bröst för att du tycker det är estetiskt tilltalande. Skälen är många men oavsett anledningen är det självklart ett beslut som inte ska tas lättvindigt. Därför är det extra viktigt att ha en professionell kirurg som kan svara på alla dina frågor. Ingen fråga är dum när det handlar om din egen kropp. På AK Nygart finns några av landets bästa kirurger, dem finns där för dig både före, under och efter operationen. Det är också vanligt att kombinera en bröstförstoring med ett bröstlyft, allt för att patienten ska bli fullt nöjd.

De senaste tio åren har riskerna med bröstförstoringar minskat kraftigt. Självklart innebär all kirurgi en viss risk men det blir inte säkrare än hos AK Nygart, med tusentals bröstoperationer under bältet. Dessutom ingår en livstidsgaranti på bröstimplantat vid alla bröstförstoringar.

Ett annat ingrepp som blir allt populärare är ansiktslyftet. Huden förlorar med åren sin spänstighet och vi människor skyndar på processen när vi utsätter den för UV-strålar och rakning. Många ser äldre ut än dem känner sig inombords. Om så är fallet kan ett ansiktslyft återskapa hudens ungdomliga utseende. Vid ett ansiktslyft skär man bort överflödig hud och fett för att sedan ”strama” åt huden. Resultatet är ett ungdomligt utseende så att du äntligen kan känna dig lika ung på utsidan som på insidan. AK Nygart har lång erfarenhet av ansiktslyft och du kan känna dig helt trygg om du väljer detta ingrepp.

Vid lindrigare fall av rynkig hud är kanske ett ansiktslyft onödigt. Istället kan man fundera på andra alternativ som laser, filler eller Botox. Ett annat ingrepp som blivit populärt den senaste tiden är fettransplantation. Det innebär att man tar fett från patientens egna kropp och använder det för att fylla ut ansiktet. Resultatet är ett ungdomligare ansikte med en helt annan lyster än tidigare. Till skillnad mot filler är dessutom resultatet permanent. Metoden går även att applicera på andra delar av kroppen, till exempel för att dölja ärr.

Detta är bara en liten del av ingreppen som utförs hos AK Nygart. Vad patienten än vill rätta till så finns det alltid kunniga kirurger som kan ge tips och råd.

AK Nygart erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla ingrepp och behandlingar. Självklart finns också möjlighet till finansiering.